اعضای جدید هیئتمدیره انجمن فینتک
اعضای جدید هیئتمدیره انجمن فینتک انتخاب شدند
انتخابات هیئت مدیره انجمن فینتک در اتاق بازرگانی برگزار شد. مهدی فاطمیان از زیبال، نوید رجاییپور از فردا بانک، وحید شامخی از نوبیتکس، سعید قدوسی نژاد از فینوتک ، احمد منصوری از پیپینگ،مهدی مومنی از ازکیوام، امیر راسخ از توسن البرز به عنوان هیئت مدیره جدید انجمن انتخاب شدند و علیرضا یعقوبی از رابکس و علیرضا هوشمند از قسطا بهعنوان عضو علیالبدل هیئت مدیره انجمن انتخاب شدند.
دومین مجمع عمومی انجمن صنفی کارفرمایی فناوریهای نوین مالی چهاردهم دی ۱۴۰۱ برگزار و گزارش عملکرد انجمن فینتک در این دوره قرائت شد. اعضای جدید هیئتمدیره نیز با آرای اعضای انجمن فینتک معرفی شدند.
براساس گزارش عملکرد این انجمن، نگارش الزامات پرداختیاری وتنظیماین سند، نگارش اولین نسخه الزامات لندتک، نگارش تقسیم وظایف حوزه رمزارز و ارائه آن در کمیسیون اقتصادی دولت و تصویب آن در مرکزملی فضای مجازی، نگارش برنامه راهبردی سند رمزارزی، نگارش اولین نسخه الزامات اجرایی حوزه رمزارز در سال ۱۳۹۹، تدوین قانون دارایی دیجیتال با مشارکت انجمن فینتک و شرکت ققنوس برای رایزنی با تصویب آن در مجلس شورای اسلامی، تهیه گزارش جامع آسیبهای الزامی شدن اینماد و رایزنی برای اصلاح آن، تنظیم گزارشی از وضعیت مهاجرت نخبگان و تاثیر تنظیمگری ناکارامد جهت ارائه در مرکز بررسیهای استراتژیک نهاد ریاست جمهوری، تهیه پیشنویس آییننامه شرکتهای فعال در حوزه بیمه آنلاین، حمایت از تدوین سند جامع رویکردهای کشور در حوزه فناوریهای نوظهور در اقتصاد دیجیتال کشور، حمایت از تدوین مقاله فعالیتهای اقتصاد به مثابه یک اکوسیستم، نگارش نقد طرح بانکداری و ارائه آن به شورای نگهبان و نگارش پیشنویس قوانین الزامات رمزارز بر مبنای اسناد اتحادیه اروپا، از جمله اقدامات انجمن فینتک درزمینه نگارش اسناد تنظیمگری از ابتدای تاسیس انجمن هستند.
در این گزارش بیان شد، انجمن فینتک همچنین اقداماتی توسعهای و رسانهای حمایتی انجام داده است که رایزنی در نگارش و انتشار نقشه راه و اسناد فناوریهای نوین مالی بانک مرکزی، مخالفت با بستهشدن درگاههای حوزه رمزارز، ایجاد کمپین مخالفت با تبدیل اینماد به مگا مجوزی که از نوآوری جلوگیری میکند، مخالفت با بسته شدن درگاه پرداخت کسبوکارهای اینترنتی بهدلیل نداشتن نماد اعتماد الکترونیک،تشکیل کمپین مخالفت با ورود به بازار بیمه بانام سوئیچ آمیتیس، مشارکت در جلسات در جهت ورود به بازار بانک مرکزی در پروژه دیبا و دایرکت دبیت، برگزاری کنفرانس بینالمللی تکنوبلاک، شروع فرایند راهاندازی اتحادیه بینالمللی دارایی دیجیتال با مشارکت کشورهای منطقه وشکایت در شورای رقابت با موضوع انحصاری و غیرمنصفانه بودن شرایط مجوزدهی و تنظیمگری شرکتهای پرداخت از جمله این اقدامات هستند.
محمدمهدی شریعتمدار که از سال ۱۳۹۹ تا به امروز ریاست انجمنفینتک را بر عهده داشته در ادامه این مجمع بیان کرد که فناوری مالی یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی کشور است و پوشش گسترده و در دسترس بودن، تنوع خدمات و راهکارها، سهولت و توسعه خدمات نوین و بازنگریهای فرایندها، اتصال و ادغام سرویسها در سطح ملی و بینالمللی شاخصهای توسعه زیرساختهای فناوری مالی هستند. استارتاپها، شرکتها، نهادهای سیاستگذار و ناظر ، سرمایهگذاران، شتابدهندهها و رسانهها نیز ذینفعان انجمن فینتک هستند.
او در خصوص اهدافی که این دوره از انجمن در نظرگرفته بود توضیح داد: «حمایت از توسعه کسبوکارهای نوین مالی و بهبود فضای کسبوکار، ایجاد زمینههایهمکاری وتوسعه ارتباطات، آینده پژوهشی و ترسیم نقشه راه فناوریهای نوین مالی، آگاهی افزایی عمومی واطلاعرسانی شفاف از اصلیترین این اهداف بودند.» به گفته او، ایران پیشروترین بازیگر فناوریهای نوین مالی خاورمیانه بود اما در دوسال اخیر کشورهای همسایه از ایران پیشی گرفتند و بازگشت ایران به این جایگاه از اصلیترین چشماندازهای انجمن فینتک بوده است.
رایگیری و انتخاب اعضای هیئتمدیره
انتخابات هیئتمدیره انجمن فینتک ایران در اتاق بازرگانی برگزار شد و مهدی فاطمیان با ۳۱ رای، نوید رجاییپور با ۲۵ رأی، وحیدشامخی با ۲۲ رای، سعید قدوسی نژاد با ۲۰ رای، احمد منصوری با ۲۰ رای، سید مهدی مومنی با ۱۵رأی و امیر راسخ با ۱۵ رأی به عنوان اعضای اصلی و علیرضا یعقوبی با ۱۵ رای (علیالبدل اول) و علیرضاهوشمند (علیالبدل دوم) با ۱۳ رای به عنوان اعضای هیئت مدیره انجمن فینتک انتخاب شدند. علی امیری با ۲۲ رأی و سامان بیرقی با ۱۱ رأی بازرسی این دوره را بر عهده گرفتند.
گفتنی است با توجه به مساوی شدن ۳ نفری که ۱۵ رأی را کسب کردند دو نفر آخر با قید قرعه به عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره انتخاب شدند.